NORMES COVID-19 EMMA

IMPORTANT!!!!!!!!!!!!!!!!

Benvolgudes famílies, com bé sabeu, començarem totes les classes el proper dilluns dia 14 de setembre. El nostre Ajuntament ja ha vetllat per tot el tema sanitari i ens ha proveït de tot el que ens cal per a la desinfecció de mans i del mobiliari de l’Escola.

D’altra banda, hem tingut en compte uns minuts de ventilació
entre classe i classe o canvi d’aula, sobre tot en les classes de grup.

Caldrà que TOT l’alumnat vingui a classe amb la MASCARETA posada (assegureu-vos que sigui homologada, si us plau) i us preguem que sigui només un familiar el que acompanyi el nen/a. Si no és necessari, us demanem que no pugeu fins la classe amb ells/es, ni us quedeu al pati de l’Escola.

És possible que durant els primers dies aprofitem per 
fer alguna de les classes al pati. El professorat baixarà a buscar puntualment al carrer de l’Hostal els/les alumnes de Sensibilització (5anys), Primer i Segon (tant de Llenguatge com Instrument i Optatives), on esperareu mantenint les distàncies.

Tanmateix, pel que fa a la sortida, procedirem de la mateixa manera.

L´alumnat de Tercer a Adults pujarà sol i s´esperarà a la porta de l´aula fins que el/la professor/a li digui d´entrar. Al suro de davant de l´ascensor trobareu la distribució d´instruments per aula. Tothom qui comenci la classe a les 17:00h, hauria de procurar ser allí a les 16:55h, a fi de poder fer el rentat de mans i entrar puntual a la classe.

El material de cada alumne/a NO el deixarem a l’Escola, anirà i tornarà a casa. Els/les que el teniu a l’Escola, ja el recollireu el primer dia.