IMPORTANT

Benvolgudes famílies,

Volíem ampliar la informació amb les darreres instruccions que ens havien de donar des d’Inspecció, però com de moment no tenim notícies, suspenem l’activitat presencial durant 15 dies, segons les instruccions del Departament d’Ensenyament amb les noves mesures per aturar l’increment de casos de Covid-19 a Catalunya,  ja que som una Escola reconeguda, però no-reglada, i per tant hem de continuar les classes virtualment.

Davant d’aquesta situació,  us facilitem la següent informació:

Les classes de LLENGUATGE MUSICAL es faran virtualment,  amb la plataforma Meet (la mateixa que en les reunions familiars de les passades setmanes), però amb una petita modificació en els grups i les hores, ja que treballarem amb grups molt reduïts per a facilitar la interacció en el moment de la connexió i procurarem que durant uns minuts de la classe coincideixi el grup sencer. D’aquesta manera, tot l’alumnat tindrà també més flexibilitat a l’hora de connectar-se. Les professores de Llenguatge Musical ja us informaran durant el cap de setmana del dia i l’hora que tindreu la connexió per la classe.

Pel que fa a les assignatures OPTATIVES, farem també unes connexions de suport, seguint el mateix procés que en les classes de Llenguatge Musical, és a dir, treballarem amb grups més reduïts i també amb una petita modificació de grups i horaris. Conscients de que no serà ni molt menys el mateix que les classes presencials, procurarem avançar amb el programa i el repertori de cada curs, i d’aquesta manera ho podrem interpretar amb tot el grup i de manera presencial de seguida que sigui possible.

Les classes d’INSTRUMENT INDIVIDUAL es faran a l’hora habitual mitjançant videoconferència, com ho havíem anat fent durant l’anterior
confinament. El/la professor/a d´instrument es posarà en contacte prèviament amb vosaltres per determinar la plataforma de connexió.

Les col·lectives de CAMBRA i AGRUPACIONS INSTRUMENTALS  faran
les activitats alternatives que determini el professorat. Tanmateix, serem pendents de l’evolució de la pandèmia, esperant que no siguin molt més que 15 dies, i treballant per a que la nostra activitat no s’aturi!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!!