Classes Gener

Bon dia famílies!

Com deureu saber, tenim noves restriccions des del Govern (Article 15 de la RESOLUCIÓ SLT/1/2021, de 4 de gener, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya). Per tant, us comuniquem que la represa de l’activitat de l´Escola serà de forma no presencial fins el dia 17 de gener i quedant a l’expectativa de les noves disposicions de la Generalitat en l’àmbit educatiu.

*Mantindrem els horaris habituals d´Instrument (Musicoteràpia inclosa ), amb connexions virtuals amb el professor/a.

*Respecte a Llenguatge Musical, demà mateix us recordarem l’horari amb grups petits que vam establir al desembre.

*Les Cambres es mantrindran i les professores es posaran en contacte prèviament amb vosaltres per establir l’horari.

*Seguint en la mateixa línia que aquest desembre, i atés que tenim més grups de Llenguate Musical (que segurament continuaran igual després d’aquesta restricció), de moment no podem fer Optatives. Considerem més important la dedicació del temps al Llenguatge Musical i mantenir els mateixos horaris i grups fins que puguem fer les classes completament presencials i amb tota normalitat, com vam començar al setembre i com creiem fermament que ha de ser una educació musical de qualitat.

*Finalment, pel que fa a les Agrupacions, es mantindran els grups de 6 alumnes com al desembre, però fent la classe de forma virtual.Esperem que entengueu que hem de mantenir aquesta organització que ja vam posar en pràctica durant el desembre, encara que ara hagi de ser de manera virtual. Us agraïm molt la vostra comprensió i ens connectem dilluns. Moltes gràcies!

EMMd´Altafulla